NEW CHAPTER NEW ME

© The life of Joy – Joy van Zetten. New chapter new me.

Ik belde mijn oma met het goede nieuws. ‘Oma! Ik heb de baan!! Hij is echt van mij. Ik snap zo niet waar ik dit aan heb verdient.’ Waarop oma fel antwoorde: ‘ho even. Hier heb je hard voor gewerkt!’ En zoals altijd, oma heeft gelijk.

Na het afstuderen in 2015 is mijn leven een rollercoaster geweest. Geen school meer hebben viel best wel zwaar. Waardoor het even niet zo goed ging. Op dat zelfde moment werd Borderline, HSP en OCD geconstateerd bij mij, wat het niet prettiger maakte.

Ik werkte kei hard aan mij zelf, werd verliefd en vond een super toffe baan.
Ik werkte nog harder aan mij zelf, maar verloor helaas mijn baan, en gaf mijn eigen bedrijf op.

Even later vond ik ander werk, waar ik het echt niet naar mijn zin had. Mijn mentale gezondheid ging er van achter uit.

En nu ben ik hier. Ik heb een huis gekocht met de liefde van mijn leven, heb dus mijn dreamjob, en ben gelukkiger dan ooit. Het is niet makkelijk geweest. Het zijn ups en downs geweest. Maar zo als mijn lieve oma zei: ‘Je hebt er hard voor gewerkt.’

Zo gelukkig en trots op mij zelf ben ik nog nooit geweest. A new chapter, a new me. Zowel offline en online. Er is namelijk ook een nieuw blog layout. Én nieuwe portfolio website. Ik heb een gelukkige strijder in mij gevonden die zo wel online en offline ass gaat kicken.

Volg:
Share: